При приготуванні їжі, дуже важливо дотримання санітарно-гігієнічних норм. Спецодяг персоналу ресторану, бару, кафе, піцерії або їдальні грає важливу роль. На це звертає увагу відвідувачі і зовнішній вигляд персоналу, повинен бути бездоганним.
Латексні і нітрилові (сині, чорні) рукавички, бахіли, шапочки та ін. продукція ТМ IGAR, актуальні для співробітників, що працюють у даній сфері.
Головні вимоги до уніформи: максимальна комфортність для тіла, безпека, доступність і можливість щоденного використання. Продукція IGAR відповідає всім цим вимогам.
З 1992 року компанія «ІГАР» забезпечує український ринок сучасними і якісними товарами.
Продукція ТМ IGAR пізнавана і користується великою популярністю.